Vedetele noastre stau cu familia, de Paste! Lidia Buble si Liviu Teodorescu nu se pot bucura de sarbatori :(

15 04. 2017, 10:11

Paștele este sarbătoarea care îi aduna pe toti crestinii alaturi de cei dragi. Cu toate ca au putin timp pentru a fi cu cei dragi, vedetele noastre vor petrece in sanul familie. Mai mult decat atat, se vor rasfata cu delicatese specifice acestei sarbatori. Iata ce vor face de Paste cele mai importante dintre vedetele noastre:

Adda va fi alaturi de familie in ziua sfanta de Paste. ”Pastele inseamna familie pentru mine. O sa merg la parintii mei la Targu Mures, cu sotul meu si Alexandru. Vreau sa mai dau cateva kilograme jos, asa ca imi pregateste mama un meniu cu mai putine calorii. Dar totusi voi gusta putina pasca traditionala din Ardeal, e preferata mea”, ne-a spus ea.

Lora este una dintre vedetele care nu mananca de Paste carne de miel. “Este foarte important pentru mine sa fiu aproape de cei dragi din familia mea, in aceste zile Sfinte. Saptamana Patimilor si Invierea sunt pentru vindecarea sufletului si locul cel mai potrivit sa facem asta este alaturi de familie. Voi manca normal, moderat si sanatos. Eu nu mananc miel si nu sunt genul pentru care Sarbatorile inseamna ‘mancare’”, ne-a declarat ea.